OMFATTENDE SPONSORAVTALE INNGÅTT MED NWN/CRAFT!

Publisert: 31. mars 2023

En omfattende sponsoravtale er inngått mellom Norwegian Karate Association JKA, Proffsport og NWN/Craft. De neste 4 årene skal Proffsport og NWN/Craft være vår offisielle samarbeidspartner og leverandør av treningstøy og utstyr til Norwegian Karate Association JKA sitt landslag.


- Vi er veldig glad for å ha fått på plass en så stor og seriøs samarbeidspartner som Craft for de neste 4 årene. Avtalen sikrer landslaget vårt flott Craft treningstøy og utstyr sier Presidenti Norwegian Karate Association JKA, Arild Kolstad.


Craft
I over 40 år har Craft utviklet klær som kan brukes hele året, både i strålende sol eller på de kaldeste vinterdagene. Funksjonalitet, fukttransport og temperaturkontroll har hele tiden stått høyt i fokus. Craft er i dag en av de største leverandørene av teknisk treningstøy innenfor kategoriene trening, løp, sykkel og langrenn. Craft elsker sport og lever fullt ut gjennom idretten.Craft har stolte tradisjoner med å produsere teknisk og moderne sport og fritidstøy tilutøvere verden over.I samarbeid med idrettsutøvere skal Craft alltid levere det beste for å tilby optimal prestasjon. Les mer på craft.no